Ruby, imaginile cu care i-a impresionat pe fani. Cum si-a expus bruneta bustul

Ruby, imaginile cu care i-a impresionat pe fani. Cum si-a expus bruneta bustul

Ruby este una dintre cele mai indragite vedete de la noi din tara, iar de fiecare data cand isi face aparitia reuseste sa atraga privirile mai ceva ca un magnet.

Ruby este constienta de atuurile sale fizice si nu rateaza nicio ocazie sa se fotografieze in cele mai provocatoare ipostaze si tinute pentru cei peste 1 milion de fani de pe Facebook. De cand este concurenta in emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", Ruby poate fi urmarita in fiecare zi de la 20:30 pana la 22:20 pe ProTV.

In timpul transmisiunii LIVE de pe Voyo.ro, Ruby a facut furori cand si-a expus bustul intr-un sutien care a lasat formele voluptoase sa faca senzatie inca de la primele cadre.

In fiecare zi de la 14:00 la 16:00 poti vedea imagini exclusive din "Sunt celebru, scoate-ma de aici"Poti urmari LIVE VIDEO secventele aici.

Aceasta nu este prima data cand vedeta apare asa in fata fanilor. Cantareata stie exact cum sa-si intarate prietenii virtuali, iar albumele sale foto numara zeci de poze in care artista apare sumar imbracata sau isi saluta fanii cu remarci indraznete.

De obicei, astfel de imagini ajung sa ii aduca o multime de laude artistei: domnii ii fac avansuri, iar doamnele si domnisoarele ii lauda de fiecare data frumusetea.

Cel mai tare reality show este in fiecare zi pe ProTV, de la ora 20:30.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni