Sunt celebru, scoate-ma de aici! Alina Plugaru a iesit! Au mai ramas 7 celebritati in jungla!

Sunt celebru, scoate-ma de aici! Alina Plugaru a iesit! Au mai ramas 7 celebritati in jungla!

Alina Plugaru a parasit ieri tabara din Africa de Sud, dupa ce a fost invinsa de Andreea in Provocarea junglei – Intoarcerea stomacului risipitor! Cele doua au rezistat cu brio in fata crantanelelor pregatite pentru ele: scorpioni, picioare de crocodil, insecte si multe altele. Andreea a fost mai rezistenta, asa ca ieri a fost ziua in care Alina si-a luat rucsacul si a iesit din super reality-show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici! Dupa ce a iesit din show, Alina a declarat: “Ma oftic enorm ca nu am reusit sa duc proba pana la capat”.

Sunt celebru, scoate-ma de aici! a ajuns deja la editia cu numarul 16! PRO TV a fost, din nou, lider absolut de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul 20:30 - 22:32, fiind urmarit la nivel national de peste 2.3 milioane de romani. In minutul de aur de la 20:52, aproape 2.8 milioane de persoane au urmarit celebritatile ramase in jungla africana!

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, show-ul a condus detasat topul audientelor cu 15.8 puncte de rating si 31.6% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a reusit sa obtina un rating mediu de 6.2 puncte si 12.4% cota de piata.  

Legati unul de celalalt

Inainte de plecarea Alinei, celebritatile ramase in tabara au avut o noapte destul de grea. Au primit misiunea sa stea legati de mana, doi cate doi, intreaga noapte. Misiune amuzanta la inceput, insa dupa cateva ore au constientizat ca o sa fie complicat sa mearga la toaleta impreuna si, mai ales, sa doarma, pentru ca paturile din tabara lor sunt pentru o singura persoana.

Cuplurile au fost Andreea Moldovan – Ruby, Catalin – Vladimir, Gina – Alina, Luminita – Dorian. Deliciul serii si al noptii l-au facut Catalin si Vladimir, vizibil stanjeniti de situatie, dar incercand sa faca haz de necaz. Impreuna langa foc, impreuna in leagan, impreuna la baie si, mai ales, impreuna in pat! Colegii din tabara s-au amuzat si ei cand i-au vazut pe cei doi si au spus ca sunt cuplul perfect: Luptatorul si Ganditorul.

Recompensa pentru aceasta misiune i-a multumit pe toti, mai putin pe Catalin. Ciocolata, cascaval, poza cu familia, fiecare dintre ei a primit ce si-a dorit, insa Catalin s-a suparat cand a vazut ca Gina i-a luat ciocolata si lui i-a ramas furtunul de dus, pe care il ceruse chiar el. Toata tensiunea s-a risipit insa, pentru ca celebritatile erau foarte bine dispuse.

Provocarea junglei – Ingropat de viu

In Provocarea junglei de astazi, meniul este complet: una dintre celebritati va fi ingropata, acoperita cu apa si, bineinteles, acompaniata de multe, foarte multe animale! Insa deliciul adevarat vor fi reactiile lui!

Este curajos, dar proba de azi il va speria! Nu este cantaret, insa astazi va canta mult! Si, nu in ultimul rand, porecla lui se potriveste perfect cu numele probei: Provocarea junglei – Ingropat de viu! Telespectatorii din Romania trebuie sa se pregateasca pentru o seara plina de rasete!

Cine va cuceri jungla? Tu alegi Regele sau Regina junglei! Voteaza-ti zilnic favoritul, prin apel sau SMA la 1264! 

De luni pana duminica, PRO TV aduce Africa de Sud in Romania! Maine, show-ul care tine romanii in fata televizoarelor va incepe la 20:00!

PRO TV – Gandeste liber! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni