"Sunt celebru, scoate-ma de aici!" incepe ASTAZI. Ce probe le asteapta pe vedete

"Sunt celebru, scoate-ma de aici!" incepe ASTAZI. Ce probe le asteapta pe vedete

ASTAZI, 16 februarie, de la ora 20:30, la PROTV va incepe cel mai spectaculos reality-show asteptat in Romania: "Sunt celebru, scoate-ma de aici".

Douasprezece vedete au renuntat la viata comoda de acasa si au plecat in Africa. Timp de 21 de zile, nu vor avea contact cu nimeni si vor fi supuse unor probe extreme, pentru a demonstra ca merita titlul de Rege sau de Regina a junglei. Cabral si Bobonete ii vor urmari pe concurenti, 24 de ore din 24.

Leii, tigrii, serpii si insectele ii vor pandi pe concurenti zi si noapte. Temerarii vor fi filmati in fiecare secunda. Ramane de vazut cine suporta conditiile grele si cine cedeaza.

Iar asta nu e tot. Cele 12 vedete vor dormi sub cerul liber si vor fi nevoite sa-si infrunte cele mai mari fobii.Aspirantii la titlul de regele sau de regina junglei vor fi nevoiti sa-si castige mancarea, trecand prin probe de foc.

Una dintre ele se numeste "Provocarea junglei" si le poate asigura un numar suplimentar de portii de mancare, insa negatita. Cealalta este "Comoara din Jungla", care le poate aduce adevarate delicatese in acest mediu neprimitor. Ambele incercari vor fi zilnice.

Publicul de acasa va avea un rol important! Va putea decide, prin vot, soarta celor 12 celebritati.

SMS-urile date la numarul 1264 vor decide cine participa la provocarea junglei, dar si cine pleaca acasa sau cine ramane in cursa. Cabral si Bobonete sunt deja in Africa si sunt gata sa raporteze tot ce se petrece acolo.

Cabral si Bobonete: "E bine, ne distram, repetam, de abia asteptam sa inceapa. Uitati-va la ProTV sa vedeti cea mai tare emisiune.".

Elementele care descriu show-ul sunt uimitoare: o echipa de producție de peste 200 de persoane si un loc de filmare impresionant, amplasat in cea mai salbatica zona a Africii de Sud, langa Parcul National Kruger.

Incepand de luni, in fiecare zi de la ora 20 si 30 de minute, emisiunea "Sunt celebru scoate-ma de aici" ne va purta direct in inima junglei.

Sa inceapa jungla! PRO TV – Gandeste liber!

Emisiunea "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" va fi disponibila integral pe Voyo.ro!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni