Sunt celebru, scoate-ma de aici! Ziua 13: Elena Merisoreanu este prima femeie care a iesit din jungla africana

Sunt celebru, scoate-ma de aici! Ziua 13: Elena Merisoreanu este prima femeie care a iesit din jungla africana

Aseara, publicul din Romania a decis ca Elena Merisoreanu sa iasa din lupta pentru titlul de Regina junglei! Spre deosebire de cei trei barbati (Pacha Man, Mihai Traistariu, Gabi Jugaru), care au cedat si au strigat Sunt celebru, scoate-ma de aici!, Elena Merisoreanu a rezistat greutatilor junglei pana in momentul in care publicul a decis ca trebuie sa iasa. “Ne putem baza pe ei ca ne aduc lemne, dar cam atat”, a spus Elena Lasconi despre baietii ramasi in tabara.

In tabara din jungla africana au ramas acum 9 celebritati: 3 barbati (Catalin Morosanu, Dorian Popa, Vladimir Draghia) si 6 femei (Alina Plugaru, Andreea Moldovan, Elena Lasconi, Gina Pistol, Luminita Nicolescu, Ruby), iar fiecare dintre ei este cu un pas mai aproape de finala show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Telespectatorii din Romania isi pot vota favoritii prin apel sau SMS la 1264! Concurentii care primesc cele mai putine voturi vor iesi din lupta pentru titlul de Regina sau Regele junglei. Daca vreunul dintre concurenti alege sa strige Sunt celebru, scoate-ma de aici!, voturile din ziua respectiva vor fi reportate pentru urmatoarea zi.

In editia cu numarul 13 a show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici!, PRO TV a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul orar 20:30 – 22:35. La nivel national, peste 2.2 milioane de romani au urmarit emisiunea, iar in minutul de aur de la ora 21:28, aproape 2.8 milioane de romani erau în fata televizoarelor, pe PRO TV.

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa între 18 si 49 de ani, show-ul a inregistrat 12.8 puncte de rating si 28.5% share. Televiziunea situata pe locul doi a obtinut un rating mediu de 7.2 puncte si 16% cota de piata.  

Elena Merisoreanu – prima femeie care iese din show!

Ieri, pentru prima data in show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici!, niciun concurent nu a mai vrut sa renunte la competitie si sa strige formula magica! Dupa doua zile in care voturile au fost reportate, Elena Merisoreanu a fost cea mai putin votata de publicul din Romania, asa ca a parasit competitia pentru titlul de Regina junglei!

Desi cu totii au fost tristi in momentul in care Cabral si Bobonete au anuntat-o ca ea este cea care pleaca acasa, doamna Merisoreanu a fost fericita si a spus ca isi dorea sa plece, era timpul ca ea sa se intoarca acasa. “A fost experienta vietii mele, nu voi uita niciodata!”

Elena Merisoreanu si-a impresionat atat colegii din jungla, dar si publicul din Romania, in momentul in care a participat la Provocarea junglei – Invarte sticla, unde a baut cele mai infioratoare cocktail-uri, fara sa clipeasca.

Cutia ororilor si Comoara din cufar

Aflata la prima participare la Provocarea junglei, Luminita Nicolescu a reusit sa le aduca colegilor din tabara 7 stele, adica 7 portii de mancare. Ea a trebuit sa ghiceasca legata la ochi ce vietati s-au aflat in Cutia ororilor: serpi, sobolani, broaste testoase, arici, viermi, iepuri, scorpioni, pesti, iguane, dar si un catelus.

La Comoara din cufar, Ruby si cei trei baieti au reusit, si ei, sa deschida cufarul si astfel ieri s-au putut rasfata toti cu un ananas. Pentru ca cei trei barbati ramasi in competitie sunt puternici si bine facuti, au putut duce la capat cu usurinta proba, in care au purtat-o pe Ruby de la unul la celalalt, deasupra apei, ca si cum ar fi fost un fulg.

Vreme capricioasa

De cateva zile, vremea este foarte capricioasa in Africa de Sud. Celebritatile din tabara trebuie sa se descurce sa doarma in paturi ude, incearca sa isi usuce pernele la foc si sa se protejeze, pe cat posibil, de orice picatura de ploaie. Este din ce in ce mai complicat, iar multi dintre ei nu au mai dormit de cateva nopti. Bobonete si Cabral nu sunt nici ei mai protejati, pentru ca emisiunea este transmisa live din aer liber si simt fiecare picatura de ploaie.

Ploaia poate fi însa si contextul potrivit pentru a crea prietenii deosebite. Andreea si Vladimir au petrecut ieri in ploaie, impreuna, o vreme indelungata, in timp ce colegii lor incercau sa se adaposteasca de picaturi. Ramane de vazut daca alianta celor doi o sa se dezvolte sau nu!

In show-ul de astazi, va fi confruntarea cu Teroarea gaurilor negre! O lupta cu animale, insecte si multe alte surprize, totul pentru a asigura portii de mancare in tabara celebritatilor!

Cine va cuceri jungla? Tu alegi Regele sau Regina junglei, votandu-ti favoritul! 

De luni pana duminica, PRO TV aduce Africa de Sud in Romania, de la 20:30! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni