"Sunt celebru, scoate-ma de aici!": Ziua 17 a fost ultima in jungla africana pentru Vladimir Draghia!

"Sunt celebru, scoate-ma de aici!": Ziua 17 a fost ultima in jungla africana pentru Vladimir Draghia!

Publicul a decis aseara si l-a trimis acasa pe Vladimir Draghia. Dupa 11 zile petrecute in jungla africana si aproximativ 7 kilograme pierdute, ultimul venit in tabara celebritatilor a trebuit sa renunte la lupta pentru titlul de Regele junglei. 

Randurile se strang si mai sunt doar trei zile pana la marea finala! Acum au ramas doar sase celebritati in tabara din jungla: Andreea Moldovan, Catalin Morosanu, Dorian Popa, Gina Pistol, Luminita Nicolescu si Ruby. Cine va cuceri jungla? Tu alegi Regina sau Regele junglei! Voteaza-ti zilnic favoritul, prin apel sau SMS la 1264!

In seara aceasta, super reality-show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici! va fi transmis live incepand cu ora 20:00!

Ieri, 4 martie, PRO TV a fost din nou lider de audienta pe toate segmentele de public in intervalul orar 20:30 – 22:31. La nivel national, peste 2.2 milioane de romani au fost in fata televizoarelor, urmarind aventurile din jungla africana. In minutul de aur de la 21:29, aproape 2.9 milioane de persoane au urmarit PRO TV!

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, show-ul a fost lider in topul audientelor, cu 14.8 puncte de rating si 30.5% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut un rating mediu de 5.0 puncte si 10.4% cota de piata.  

Morosanu, eroul editiei de ieri!

Catalin a fost norocosul care a fost ales de catre cei din tabara sa participe la Provocarea junglei – Ingropat de viu! Atat inainte sa fie ales, cat si inainte de proba, Moartea din Carpati a avut foarte multe emotii si chiar a incercat sa isi convinga colegii sa nu il trimita la proba. Pana la urma, l-au convins si bine au facut, pentru ca s-a intors in tabara cu 7 stele, adica portii de mancare pentru toata lumea!

Dar, Catalin nu numai ca i-a facut fericiti pe cei din tabara, dar a facut si deliciul celor de acasa, pe care i-a distrat cu metoda lui neconventionala de a se relaxa, in cele 7 minute in care a fost acoperit cu apa si cu aproximativ 70 de sobolani! 

Singura intrebare pe care a avut-o Morosanu inainte de proba a fost pentru Dr. Duncan: “Pot sa cant?”. Si a cantat tot ce i-a trecut prin minte, in incercarea de a se relaxa si de a uita de multimea de sobolani de pe el.

“Un elefant se legana pe o panza de paianjen”, “Poate daca ploaia s-ar opri”, “Nu mi-e frica de bau bau” si, nu in ultimul rand, cantecelul care i-a facut pe telespectatorii din Romania sa se amuze, “Lasa cucu-n pace, lasa cucu-n pace”!

Fara nicio indoiala, Catalin Morosanu a facut spectacol aseara si a fost un adevarat “luptator”, asa cum a spus si el inainte sa fie ingropat sub pamant. Ce nu s-a vazut in emisiunea de aseara a fost ca, dupa ce a terminat victorios proba, Morosanu nu a vorbit timp de cateva minute, fiind inca in stare de soc.

Distractie in tabara

Celebritatile din tabara din Africa de Sud primesc diferite misiuni, dar gasesc si ele metode de a se distra si de a uita de foamea care ii chinuie deja de 17 zile.

Pentru ca cea mai complicata proba a zilei, Provocarea junglei, le da batai de cap de fiecare data, s-au gandit sa se antreneze si sa se pregateasca serios pentru cele care urmeaza. Asa ca s-au jucat in tabara de-a Provocarea junglei. Morosanu a fost Cabral, Luminita l-a imitat pe Bobonete, iar concurentii au fost Andreea si Dorian. Au ras, s-au distrat si s-au relaxat!

Si pentru ca le era foarte dor de jocurile copilariei, ieri s-au strans cu totii si s-au jucat Matele incurcate! Dupa o lupta de mai bine de 15 minute, in care au facut cu randul in incercarea de a termina jocul, s-au dat batuti.

Se pare ca in tabara, doua dintre fetele ramase au niste abilitati nestiute pana acum. Luminita le-a citit tuturor in palma, iar Ruby i-a surprins si ea: le-a citit in linguri! E drept ca nimeni nu mai auzise de aceasta metoda, au privit-o sceptic si, desi magia nu i-a iesit, Ruby este, in continuare,  convinsa ca in linguri se poate citi viitorul si trecutul.

Dupa multe zile in care a fost apatica, Luminita s-a trezit la viata si a facut armata cu celebritatile din tabara, la un antrenament cat se poate de dur. “Faci gaura in busteanul ala, ridica-te acum!”, a fost una dintre replicile ei, apoi s-a dus la fiecare in parte si i-a ridicat pe toti din pat. Andreea Moldovan a spus, ulterior ca ii place “mai mult de doamna Luminita care zace”.

In aceasta seara, jungla africana vine pe PRO TV mai devreme, de la 20:00!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni