Sunt celebru, scoate-ma de aici! Ziua 18: Andreea Moldovan se intoarce in Romania!

Sunt celebru, scoate-ma de aici! Ziua 18: Andreea Moldovan se intoarce in Romania!

Au mai ramas trei zile pana vom afla cine va primi titlul de Regina sau Regele junglei! Trei zile si cinci celebritati in tabara din Africa de Sud, insa numai unul dintre ei va fi declarat castigatorul reality-show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Catalin Morosanu, Dorian Popa, Gina Pistol, Luminita Nicolescu si Ruby sunt de 19 zile complet rupti de realitate, fara acces la conditiile cu care erau obisnuiti in Romania. Zilele si noptile trec din ce in ce mai greu, foamea este tot mai mare, iar incapatanarea uneia dintre celebritati o va duce la un moment critic! Ramane de vazut in emisiunea din aceasta seara, de la 20:30, ce s-a intamplat azi noapte in tabara din jungla, cine a avut probleme si reactiile celorlalti.

Cine va cuceri jungla? Cei de acasa aleg Regina sau Regele junglei, votandu-si zilnic favoritul, prin apel sau SMS la 1264!

Reality show-ul Sunt celebru, scoate-ma de aici! a fost lider de audienta pe toate segmentele de public in intervalul orar 20:00 – 21:20. La nivel national, peste 2.1 milioane de romani au fost in fata televizoarelor, urmarind aventurile din jungla africana. In minutul de aur de la 20:44, aproape 2.7 milioane de persoane au urmarit PRO TV!

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, show-ul a fost lider absolut de audienta, cu 13.9 puncte de rating si 28.6% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a obtinut un rating mediu de 5.3 puncte si 10.8% cota de piata.  

Andreea Moldovan a fost scoasa din jungla de publicul din Romania 

In ziua 18, publicul din Romania a decis ca aventura Andreei in jungla africana trebuie sa se incheie! Ea a avut la dispozitie numai cateva momente sa isi imbratiseze colegii din tabara si sa ii incurajeze pentru urmatoarele zile!

Intre Andreea, Gina si Ruby s-a dezvoltat o legatura puternica, cele trei fiind ca niste surori. In momentul in care Luminita s-a apropiat de ele, vrand sa ii spuna la revedere, Andreea i-a spus sa le lase in pace, pentru ca vrea sa aiba un moment numai cu cele doua. Luminita s-a retras  imediat langa Catalin.

Provocarea junglei – Baza si Comoara din cufar – Atarnati de un fir

Ieri, eroina zilei a fost Gina, care a participat atat la Provocarea junglei, cat si la Comoara din cufar!

La Provocarea Junglei – Baza, Ruby nu a reusit sa se ghideze dupa indicatiile Ginei. Rezultatul a fost ca, de fiecare data cand Ruby atingea cu palaria imensa firele electrice, Gina era curentata. Socul electric a facut-o pe Gina sa planga de cateva ori, insa a rezistat cu stoicism pana la capat.

Dezamagirea a fost mai mare decat socurile electrice, pentru ca Gina a plans foarte tare si in tabara, cand le-a spus colegilor ca ea si Ruby s-au intors doar cu o stea, adica o singura portie de mancare. “Am plans atat de mult, nu mai vreau sa plang acum”, a spus Gina de cateva ori, dupa ce s-a intors la colegii ei.

Ziua a continuat in aceeasi nota, pentru ca nici la Comoara din cufar nu au reusit sa raspunda la intrebare si sa primeasca surpriza. Insa Dorian si Gina au trecut printr-o experienta unica, agatati de o franghie si escaladand o stanca de peste 50 de metri, aflata chiar langa o cascada. “Imi venea sa plang acolo sus, faceam tot ce puteam, dar m-a ajutat foarte mult ca a fost nebunul de Dorian cu mine”, a spus Gina.

La Provocarea junglei de ieri, Gina si Ruby nu s-au descurcat foarte bine. Astazi, la Provocarea junglei - Ziua cartitei, doua celebritati vor incerca sa gaseasca stele in bezna, pentru a face rost de mai multa mancare pentru colegii din tabara.

Unul va sta in bezna, printre animale, iar celalalt il va ghida, in speranta ca nu vor dezamagi, din nou, celebritatile care ii asteapta flamande "acasa".

Si in aceasta seara, Africa de Sud ajunge in Romania, de la 20:30, numai la PRO TV!

PRO TV – Gandeste liber! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni