Tania Popa dezvăluie ce probă de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” i-ar da cu adevărat de furcă

Tania Popa este una dintre celebritățile care au acceptat provocarea de a participa la „„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, emisiunea de divertisment care scoate la iveală cele mai mari frici ale participanților printr-o serie de probe extreme.

Înainte de a se aventura în jungla Dominicană, actrița de treatru și film, în vârstă de 49 de ani, a dezvăluit în cadrul unui interviu exclusiv motivul pentru care a acceptat provocarea de la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, care sunt cele mai mari frici ale sale în ceea ce privește probele, dar și ce o să-i lipsească cel mai mult de acasă.

Deși a recunoscut că se teme de căldura din Republica Domincana, deoarece iubește frigul, actrița a dezvăluit că vietățile, care vor fi de nelipsit în junglă, o sperie cel mai tare: "Ăla-i testul meu suprem".

Nu îi este frică de probele unde trebuie să bea cocktail-uri cu insecte sau să mănânce organele unui animal, însă cele cu animale sunt o adevărată provocare.

"De departe, cel mai complicat va fi primul (exemplu), să intru într-un cosciug cu șobolani. De departe. Pot să beau cocktail-uri", a declarat actrița cunoscută pentru roluri în producții precum "Patul lui Procust" sau "America, venim".

VEZI MAI MULTE ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Show-ul începe în curând la PRO TV și vă fi disponibil în avans pe VOYO.

 

Sunt celebru, scoate-mă de aici! – Jungla te cheamă!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni