Tensiune in tabara! In seara aceasta un nou episod in care un concurent ar putea striga Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Tensiune in tabara! In seara aceasta un nou episod in care un concurent ar putea striga Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Cele 12 celebritati se afla deja de 11 zile in tabara din jungla africana, complet rupte de realitate, de rutina zilnica si de confortul cu care erau obisnuite in Romania. Conditiile grele in care traiesc, lipsa mancarii, probele complicate la care sunt supuse si convietuirea permanenta cu alte 11 persoane pot duce la stari de anxietate, disconfort si, nu in ultimul rand, la momentul in care striga Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Incepand de astazi romanii isi vor vota prin apel sau SMS la 1264 favoritii pentru titlul de Regele sau Regina Junglei. Tot astazi este prima zi de eliminari, cel care obtine cele mai putine voturi fiind eliminat din tabara celebritatilor. Tensiunea este mare, deoarece oricine poate ceda si striga: Sunt celebru, scoate-ma de aici!, iesind astfel din lupta pentru titlu! In acest caz, votarea continua pentru ziua urmatoare. Fiecare vot conteaza si doar cei de acasa pot hotari cine va fi castigatorul marelui titlu de Regina sau Regele junglei!

Editia cu numarul 10 a reality-show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici! a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul 20:30 - 22:32, fiind urmarita la nivel national de peste 2.1 milioane de romani. In minutul de aur de la 21:12, peste 2.6 milioane de persoane urmareau aventurile concurentilor in tabara special amenajata in cea mai salbatica zona a Africii de Sud. 

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, show-ul a condus detasat topul audientelor cu 15.5 puncte de rating si 32.4% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a reusit sa obtina rezultate de peste trei ori mai mici - 4.7 rating si 9.9% share.  

Disperarea schimba oameni!

Daca in prima saptamana cei 12 participanti au fost mai relaxati si nu au simtit atat de puternic lipsa mancarii, acum este din ce in ce mai evident faptul ca sunt cu totii infometati. Mihai Traistariu a slabit aproximativ 5 kilograme, iar la fete este deja evidenta diferenta de greutate. Deja nu mai e o surpriza faptul ca cei 12 se bucura ca niste copii in momentul in care primesc diverse alimente in tabara, dupa probele zilnice: ceapa, carne, salate, alune, chips-uri etc.

Insa Luminita i-a surprins ieri pe colegii ei de tabara, cand a mancat homar. Fiind lacto-ovo-vegetariana, Luminita nu mananca niciodata carne, insa ieri a fost momentul in care a renuntat la stilul ei de viata, astfel incat sa reziste, in continuare, in jungla africana. Dupa doua zile in care nu s-a simtit foarte bine si a avut nevoie de interventia medicului, Luminita a mancat homar, pe care Elena Lasconi l-a numit “rasfat de cinci stele in jungla”.

Vreme capricioasa

In Africa de Sud, ploile sunt fie marunte, ca roua dimineata, fie adevarate furtuni, cu fulgere care acopera tot cerul si tunete infricosatoare. De obicei, nu dureaza mai mult de 10-15 minute, iar dupa ce s-au terminat, vremea revine la temperaturile ridicate si umiditatea greu de suportat.

Ploaia de acum 2 nopti i-a facut pe unii participanti sa aiba o noapte alba. Dorian este cel mai norocos dintre ei, pentru ca deasupra patului lui nu ploua.

Macarale au ras in soare!

Ieri, macarale au ras in soare! Ruby si Dorian au fost cei votati de public pentru Provocarea junglei, acestia avand de trecut printr-o proba deloc simpla, ce a presupus coordonare si comunicare. Ruby a impresionat prin agilitate si curaj, fiind la inaltime atat la figurat, cat si la propriu, deasupra unui bazin plin de serpi. Cei doi au reusit sa castige 5 stelute, mentinand astfel spiritul ridicat in tabara datorita celor 5 portii de mancare castigate!

Premiera: Sansa de a castiga imunitate!

Pentru ca de astazi incep eliminarile, cele 12 celebritati au avut sansa de a castiga imunitate! Catalin Morosanu, liderul taberei, a organizat o tragere la sorti pentru a-i afla pe cei patru care au participat la aceasta proba. Cei care au tras cele 4 bete mai scurte au fost Gina, Ruby, Vladimir si Elena Merisoreanu. 

Cele 4 celebritati au trebuit sa intre intr-o cutie si cu ajutorul unui magnet sa duca 10 jetoane metalice dintr-o parte in alta a cutiei, de-a lungul unui traseu in zigzag. Elena Merisoreanu a fost nevoita sa renunte la proba, din cauza problemelor sale de sanatate. Legati la ochi, inchisi intr-un spatiu foarte mic, cei trei au avut parte de o noua surpriza: in cutia Ginei au fost adusi mai multi serpi, Ruby a primit o iguana, iar Vladimir mai multi sobolani.

Vladimir a fost cel care a reusit cel mai repede sa indeplineasca misiunea, castigand astfel imunitate pentru astazi. 

Lacrimi si dor

Ziua s-a incheiat cu lacrimi de emotie! Tabara celor 12 a fost vizitata de postas, care le-a adus scrisori cu vesti de acasa. Cuvintele celor dragi au amplificat dorul de casa, tensiunea si emotia punand stapanire pe celebritati. 

Mihai Traistariu a profitat de ocazie pentru a transmite celor de acasa: “Celor mai dragi fiinte din viata mea le spun ca mi-e foame, dar rezist.”

Provocarea junglei – Taverna terorii

Dorian si Catalin sunt cei doi care au fost votati pentru a fi serviti la Taverna terorii cu specialitati precum pizza cu rame, kebap cu gandaci si parti intime de taur. In seara aceasta, de la 20:30, ramane de vazut cate stelute reusesc sa castige cei doi pentru colegii din tabara, si daca va reusi Catalin sa isi depaseasca limitele.

De luni pana duminica, PRO TV aduce Africa de Sud in Romania, de la 20:30! 

PRO TV – Gandeste liber! 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni