Tot ce trebuie sa afli despre show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Vezi ce probe le asteapta pe vedete

Tot ce trebuie sa afli despre show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Vezi ce probe le asteapta pe vedete

Timp de 21 de zile, 12 vedete isi vor schimba resedinta si vor locui intr-o tabara in jungla, departe de orice urma de civilizatie, in lupta pentru titlul de Regina sau Regele junglei.

Tabara in care vor sta cei 12 este complet izolata, iar participantii nu vor afla nimic din ce se intampla in afara ei, nu vor avea acces la telefoane, internet sau orice tine de stilul lor de viata somptuos, cu care sunt obisnuiti. Cele 12 vedete vor fi complet rupte de realitate!

Celebritatile se vor cunoaste abia in prima zi a emisiunii si vor avea ocazia sa isi aleaga un singur obiect pe care sa il aduca de acasa, ei putand alege daca va fi un obiect practic, care sa le usureze viata in tabara sau unul cu valoare sentimentala, care sa le aminteasca de cei dragi de acasa.

„Sunt celebru! Scoate-ma de aici!” , din 16 februarie, zilnic de la 20:30!

Publicul este singurul care decide! Prin vot zilnic, telespectatorii vor hotari cine trece prin probele zilei, cine iese din competitie si cine va fi castigatorul primului sezon al celui mai spectaculos si asteptat reality show - Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Una sau mai multe vedete, alese de public, vor trece prin proba zilei, care le va testa limitele si fobiile! In fiecare proba zilnica, publicul va desemna cine se va lupta pentru a castiga portii de mancare pentru toti participantii. Fiecare proba aduce participantilor sansa de a castiga stele, care le asigura mancare pentru intregul grup.

Cei 12 vor avea ocazia de a castiga si produse obisnuite, normale in viata de zi cu zi, dar care in jungla le-ar putea parea adevarate delicatese. Insa pentru a le primi, ei trebuie sa castige o categorie de probe speciale, care vor face deliciul publicului de acasa.

Iar toate aceste probe au fost gandite astfel incat sa le testeze limitele si fobiile celor 12 vedete din show!

Cine va infrunta jungla africana?

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni