Ziua 2: O noua zi extrema in tabara din jungla africana, unde celebritatile pot tipa: Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Ziua 2: O noua zi extrema in tabara din jungla africana, unde celebritatile pot tipa: Sunt celebru, scoate-ma de aici!

Sunt celebru, scoate-ma de aici! este show-ul care le supune pe celebritati la probe extreme si le pune fata in fata cu cele mai mari fobii. Scorpioni, crabi, sobolani, crocodili, gandaci, viermi, mirosuri ingrozitoare, feluri de mancare iesite din comun, show-ul a pregatit meniul complet pentru toti! Dorian este cel care a trecut deja prin doua probe extreme!

A doua editie a reality-show-ului Sunt celebru, scoate-ma de aici! a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, in intervalul 20:30 - 22:29, fiind urmarit la nivel national de 2.3 milioane de romani. In minutul de aur de la 20:58, aproape 3 milioane de persoane urmareau aventurile concurentilor in tabara special amenajata in cea mai salbatica zona a Africii de Sud.

La nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18-49 de ani, show-ul a condus detasat topul audientelor cu 16.8 puncte de rating si 32.1% share, in timp ce televiziunea situata pe locul doi a reusit sa obtina 6.4 rating si 12.3% share. 

Si pe segmentul publicului din mediul urban show-ul s-a clasat pe primul loc in preferintele publicului, inregistrand 12.7 puncte de rating si 21.8% share, in timp ce locul doi a obtinut un rating mediu de 9.0 puncte si 15.4% cota de piata.

Sunt celebru, scoate-ma de aici! a fost lider absolut de audienta si la nivel national, obtinand 12.5 puncte de rating si un share de 21.0%, fata de locul doi care a inregistrat un rating de 8.9 si 15.1% share.

Dezastru la sol

Dorian a fost din nou cel care a infruntat Provocarea junglei – Dezastru la sol. Publicul a decis, iar Dorian si-a luat inima in dinti si a pornit catre o noua proba, pregatita special sa il puna la cele mai grele incercari.

In proba zilnica, Dorian putea castiga maxim 10 stele, echivalentul a 10 portii de mancare. Un avion prabusit, impartit in 4 sectiuni – sobolani, un lichid dezgustator, cu un miros ingrozitor (mate de animale), serpi si crocodili. Dorian a rezistat eroic provocarii si a castigat si de aceasta data pentru intreaga echipa 4 portii extra de mancare, desi chiar si cei din echipa de productie africana care doar au pregatit probele au cedat in fata mirosului.

Concurentii se acomodeaza in jungla

Primele zile in tabara concurentilor, special amenajata in jungla, au adus deja primele conflicte, prietenii sau aliante. Celebritatile incearca sa se acomodeze nu doar cu climatul, ci si cu traiul alaturi de ceilalti, in conditii neprimitoare.

Concurentii si-au inceput ziua cu inviorarea, indrumati de Luminita Nicolescu. Nu a lipsit dusul de dimineata, insa nu in intimitatea cu care erau obisnuiti, ci afara, in aer liber.

Primul conflict in jungla le-a avut protagoniste pe Gina si Andreea, cele doua avand un schimb de replici taioase. Ele s-au luptat ieri si pentru titlul de lider al taberei, fiind nominalizate de ceilalti concurenti cu egalitate de voturi. In cele din urma, Gina a iesit invingatoare.

Datorita lui Dorian, concurentii s-au bucurat si de alte feluri de mancare. Pe langa orez si fasole, ei au primit peste, dovlecei si fructe de padure. Dar mancarea a fost dramuita si a trebuit sa fie pregatita chiar in tabara, moment care a generat noi dispute legate de prepararea si folosirea in mod moderat a sarii, astfel incat sa le ajunga intreaga perioada.

Celebritatile au avut parte si de o surpriza! Mihai si Ruby au fost nominalizati pentru proba Comoara din jungla. Ei au dat dovada de indemanare si curaj si au reusit sa castige cheia cufarului pe care l-au adus in tabara. Intreaga echipa a deschis cufarul, au raspuns intrebarii de cultura generala si s-au rasfatat cu surpriza descoperita: fructe!

Astazi in show, Provocarea junglei - Lingura unsuroasa

Mihai Traistariu a spus ca vrea mancare, publicul a decis si l-a trimis la un mic dejun delicios, alaturi de Andreea Moldovan. Cei doi vor fi pusi in fata unor mancaruri dezgustatoare, cu cele mai groaznice gusturi si mirosuri. Daca au rezistat sau au cedat si cate portii de mancare vor primi vom decoperi in aceasta seara. Mai mult, cand se intorc in tabara, cei doi vor avea parte de o mare surpriza.

O productie de mare amploare

O productie de asemenea anvergura presupune o munca sustinuta din partea echipei de productie romanesti, care lucreaza impreuna cu specialisti sud africani, germani si slovaci.

Distanta foarte mare de Romania, vremea capricioasa din aceasta perioada a anului in Africa de Sud si izolarea de orase sau localitati mari fac din aceasta productie o provocare imensa nu doar pentru celebritatile care concureaza, dar si pentru echipa. Furtunile dese si fulgerele pot afecta generatoarele si echipamentele, insa echipa este pregatita pentru orice situatie. Filmarile de la hotelul unde s-au cunoscut vedetele au fost o prima incercare, cand in timpul cinei un fulger a afectat curentul electric in intreaga zona. Echipa de productie s-a mobilizat imediat si au rezolvat problema cu un generator, astfel incat filmarile sa nu fie intrerupte.

Emisiunea Sunt celebru, scoate-ma de aici! este disponibila integral pe www.voyo.ro, unde zilnic intre 14:00 – 16:00 puteti urmari in exclusivitate si imagini live din tabara concurentilor.

Noi surprize, provocari si situatii limita, astazi, de la 20:30, numai la PRO TV!

PRO TV – Gandeste liber!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni